Design og WebMaster pakker

Vi tilbyder specialtilpassede aftaler

Hos os tilpasser vi din aftale så den dækker dine behov, hverken mere eller mindre…

Din pakke kan inkludere design, sideoprettelser/redigering, opdatering og vedligehold, tekstændringer eller enda komplet administration der også dækker over hosting og hostmasteraftaler.

Tøv ikke!
– tag kontakt og lad os gøre det simpelt –

Din pakke kan eksempelvis inkludere

Design
Vi skaber et nyt website der matcher din virksomhedsprofil og kundebase. Ud fra standarddesigns tilpasses siden så netop din hjemmeside fremstår professionel og unik.
Opdatering
Løbende har website CMS systemer behov for gennemgang og installation af opdateringer. Dette sikrer at siden fremstår fejlfri og mindsker risikoen for hacker angreb.
Redigering
Vi oplever gang på gang at kunder ønsker en tekst ændret, et menupunkt omdøbt eller et helt nyt tilføjet. Derfor har vi med stor succes inkluderet 0-5, 5-10, 10-20 redigeringer i pakkerne så du nemt kan få ændret prisen, teksten eller måske telefonnummeret på din hjemmeside. Helt uden at skulle hive dankortet op ad lommen eller bruge unødigt frustrerende timer på selv at rette til.
Hosting
Vil du gerne slippe for at skulle tage stilling til hvilken udbyder du skal vælge? Serverplatform, Restore og backup aftale, site specifikationer, systemkrav, pladsbehov, database type osv osv?? Listen er lang over ting man pludselig skal vide noget om når man skal igang med en ny hjemmeside. Lad os vælge en god og stabil løsning til netop din side, håndtere administrationen og betalingen.

Masteraftaler

Selv små hjemmesider har behov for en master aftale.
Med en MasterAftale undgår du at skulle have pengepungen op ad lommen eller skulle side i de mørke aftenstimer og finde hoved og hale i hvordan man opdaterer en side og ligger den live, bare fordi du vil ændre en pris eller redigere en tekst. 

Lille Master
  • Pakken inkluderer 0-5 redigeringer
  • Kr. 980 (Inkl. moms 1176,-)
Mellem Master
  • Pakken inkluderer 5-10 redigeringer, samt opdateringer og vedligehold
  • Kr. 1380 (1656,- inlk. moms)*
NY Master
  • Denne pakke inkluderer design af hjemmesiden og den efterfølgende master pakke tilpasser vi efter dit behov. Design og pakke pris afhænger af de ønsker og krav der er til det færdige produkt. Jeg glæder mig meget itl at høre mere om netop din plan.
  • Kr. XXXX